Biroteh na Sajmu privrede Zapadne Srbije

02Biroteh-na-Sajmu-privrede-Zapadne-Srbije
Početkom aprila meseca kompanija Biroteh izlagala je na Sajmu privrede Zapadne Srbije. Sajam je održan u Omni centru u Valjevu i okupio je preko 160 izlagača iz cele Srbije. Izuzetna posećenost doprinela je da se naprave novi poslovni kontakti i sklope novi poslovni sporazumi.

Kompanija Biroteh iz Beograda na Sajmu je predstavila svoj brend Trader koji je jedan od najpoznatijih u svojoj kategoriji POS touch računari, fiskalni štampači I barkod skeneri.

Trader fiskalni štampač je poznat i po tome što je odštampao prvi fiskalni račun u fazi e-fiskalizacije. Pored proizvoda Trader brenda, kompanija Biroteh u svom portfoliju nudi proizvode brenda Bizerba kao što su vage I mesarska oprema. Tu su i italijanski Fama Unger mlinovi za meso, softverska rešenja Tim erp, fiskalne kase, sve vrste vaga, barkod skeneri svih vrsta, vazdušne zavese. Ono što čini Biroteh značajnim partnerom jeste i tehnička podrška koja ima za cilj da pruži korisne savete i informacije kao i podršku pri implementaciji. Biroteh je objedinio svoju ponudu sa željom da kupci pronađu sve što im je potrebno za njihov biznis na jednom mestu.

Zahvaljujemo se svima koji su nas posetili na proteklom sajmu, a one koji nisu uspeli pozivamo da budu naši gosti u prodajnom prostoru u Beogradu.